Carita Ngabuburit Boby

Kategori Berita

Iklan Semua Halaman

Carita Ngabuburit Boby

Saturday, April 25, 2020

Oleh : Asep Sudjana

Jauh keneh ti buka puasa, Samin geus ngalamunkeun kadaharan nu ngeunah. Samin ngirihit ka pamajikanna kos budak bayi ajaib wae.

Samin   : Neng, engke buka puasa kadaharana kudu nu nikmat nya. Akang hayang buka puasa daharna jeung sop iga sapi, kolak durian jeung es campur

Nyai : Batal atuh kang puasana ngalamunkeun kadaharan wae

Samin : Nya henteu atuh da saukur ngalamun. Mun didahar karak batal. Nyahoan ge uing jeung maneh mah. Pokokna maneh samemeh bedug magrib kudu geus nyiapkeun pangabeuki.akang nu disebutkeun tadi.

Nyai : Ari akang eling teu. Ngomong jeung hitut disaruakeun wae. Mere resiko 20 rebu daharna hayang jeung sop iga sapi. Nu nyata mah engke buka puasa daharna jeung sanggray teri jeung sambal goang.

Samin :  Nyai, apa kata dunia kalo akang makan sama teri.

Nyai : Saborodo teuing. Jor weh gembol. Emangnya gw pikirin.

Samin : busyeeèetttt dah, ujubuneng.ri